Songbird 2020 (FULL MOVIE)

video
 
Angst voor een nieuwe golf neemt toe terwijl het dodental wereldwijd stijgt.

Experts melden dat COVID-23 gemuteerd is.


Vandaag, opende Los Angeles zijn eerste quarantaine zone.
Deze Q-zone werd gecreëerd om zieken en de stervenden te huisvesten. Iedereen met koorts wordt naar de Q-zone gebracht.

Het sterftecijfer is gestegen naar 66%.
De weinige mensen die immuun zijn, mogen hun huis verlaten.

Vandaag, onthulde de CDC
hun ontwerpen voor Amerika's nieuwe immuniteitspassen. Deze pasjes komen in de kleur, kanariegeel...

Verboden Toegang, Blijft weg. Wij lossen het zelf op.


Wie is daar?
Ik kom iets bezorgen. - Je bent te laat, klootzak. Zet het in de brievenbus. UV-gezondheids check geactiveerd.

UV-gezondheids check afgerond.
Indringers worden neergeschoten. In orde? - Geen fooi. zeg tegen Lester, dat ik de volgende keer een andere bezorger wil. Je haat me omdat ik immuun ben, en jij niet. Wat zei je daar? Ik zei: "Vergeet niet op de Apocalyps te toosten". De avondklok is van kracht. Alle onbevoegde burgers moeten binnen blijven.

Weet je de tijd nog van nepnieuws? Het echte nieuws is erger.


De antilichamen test kan nu elke dag komen.
Antilichaamtest? Daar heb ik me drie jaar geleden voor opgegeven. Bij een Burger King drive-in. Independent Releases presenteert: Songbird (2020)

Blijf thuis, en was je handen.
Nieuw onderzoek bevestigd dat het virus het hersenweefsel aantast. Ik hoor een hoop rare geruchten... over de institutionele corruptie bij het departement van hygiëne voorzieningen.

Kijk eens naar deze nieuwe immuniteit armband.
Je kunt je huis niet verlaten zonder deze. Ik vraag me af de dinosaurussen zo zijn uitgestorven. Zomaar ineens. Het wereldwijde aantal doden, is boven de 110 miljoen gestegen. Det is het einde van de wereld, maat. Dit voelt als de Apocalyps. We zitten dus thuis, als ratten opgesloten, in onze kleine onzin kooien. Ongehoorzaamheid word streng bestraft. Raad eens. Lockdown is actief. Er komt geen goed nieuws. ..U wordt ter plekke neergeschoten.

Ik ben opgehouden Lester. Ze controleren tassen, armbandjes.
De gezondheidsdienst zit er bovenop, vandaag. Stop met klooien, jongens. De rijke mensen hebben hun spullen nodig. Lester, niemand is hier voor het ophalen. Ik wacht al ongeveer 15 minuten. Oké, los dat zo snel mogelijk op. Jonie, je bent tien minuten te laat, Kom hierheen. Man, doe niet zo bitcherig tegen mij. Anthony, Het is links af bij Fountain. Links. Man, Ik ga links. Steek je linkerhand uit, markeer met de rechter. Jeetje, moet ik je het alfabet ook nog leren? Ik ga naar rechts. Sorry. - We hebben wat vertraging. We zien een nieuwe controlepost bij Hollywood en Highland.

Kyle Kuzma breekt door. Hij geeft een pass aan LeBron.
Lebron dunkt voor de overwinning. Het publiek gaat uit zijn dak.

Heb je die spoedlevering al gedaan?
Dat is de volgende op mijn lijst. Spoed betekent dat het als eerste op je lijst staat. Lester, Dat is helemaal aan de andere kant van de stad. Wacht eens even. Ben jij bij het basketbal veld? Nee... Ik zie je op de GPS. - Misschien wel dan. Maak dan een driepunter voor Kobe en ga aan de slag.

Hoi jongens, Larray hier. Hoe gaat het?
Mijn beste vriend is niet door zijn thermische scan gekomen... en de Gezondheidsdienst bracht hem naar de Q-zone. Ik maak me zorgen. Als je eenmaal naar de Q-zone gaat, kom je meer terug Goedemorgen, Marie. - Goedemorgen, Mevrouw. lk heb wat fruit voor je gesneden in de keuken. Dankjewel.

Goedemorgen. - Je laat me schrikken, kind.
Ik heb een vraag voor je. - Vertel? Ik vroeg me af over het hele Ellie ding. Ja, wat is daarmee? Haar moeder zegt dat ze het goed vind... dat ze komt en een tijdje blijft. Het spijt me. Je weet dat we geen mensen kunnen ontvangen. Alles we nou... - Het is zelfs illegaal. Wat wil je doen dan? De gezondheidsdienst bellen voor twee 12-jarigen? Dat ze ons naar de Q-zone kunnen brengen? Als je blijft aandringen, kom je er misschien wel achter. Heb je je vitamines ingenomen? Ja, Mam. - Heb je je inhalator? Oké, jij bent aan de beurt.

Virus controle in uitvoering.
Drie, twee, een.

Geen virus ontdekt.
Helemaal in orde. Nog een fijne dag. Zeg tegen je vader dat het tijd is om zijn tempratuur te meten. Pap, mam zegt dat het tijd is om je tempratuur te meten. Dat had ik ook kunnen doen. Op bevel van de burgemeester, is de afgeroepen staat van beleg... ook voor de nabije toekomst van kracht. Vandaag heeft het ministerie van Volksgezondheid de opening aangekondigd van een nieuwe Q-zone in Boyle Heights. De faciliteit zal de vijfde in zijn soort worden in deze stad... ondanks de recente controverse over een uitgelekte rapport... waarin de omstandigheden in deze gebieden als barbaars worden omschreven. Viruscontrole moet worden uitgevoerd.

U heeft vijf minuten om...
Virus controle in uitvoering. Drie, twee, een. Geen virus gedetecteerd. Een fijne dag verder.

Nico, van Lester's Gets.
Mevrouw, de koerier is er. Geweldig, deze kunnen met hem mee. Bedankt.

UV-gezondheids check geactiveerd Ben je er klaar voor?
Denk je dat we gewoon vissen in een kom zijn voor hem?

UV-gezondheids check geactiveerd.


UV gezondheidscheck voltooit.
Oké. Dankjewel.

Heel erg bedankt.
Ik ga deze kant op. Yo. Inchecken zoals gewoonlijk. Nieuwe mutatie, nieuw jaar. Is dat niet geweldig? Het lijkt erop dat deze je snel zal doden. Ze denken dat mensen die dit oplopen binnen 48 uur eraan dood gaan.

Gisteren zag ik een 10-jarig meisje
uit haar huis wordt gesleurd en naar de Q-zone gebracht. Nou, we weten waar de "Q" voor staat. "Snelle dood." Wat ik zeggen wil is, als je die jongens in die grote gele pakken je straat ziet inkomen... ..dan kun je beter je kleine zusje verstoppen.

Goedenavond, Mevr. Garcia.
Gaat vanavond nog steeds door? Elke nacht gaat door. Je komt niet meer van me af. Wat ben je toch een stalker. Het is makkelijk als mijn slachtoffer haar huis niet kan verlaten. Je mist niet veel van hier. Behalve het uitzicht dan. Vind je het mooi? Dit is mijn uitzicht. Ik denk, dat het mijne beter is. Zeg eens, hallo Lita. Hoi Nico, hoe gaat het met je? Hoi Lita, Hoe gaat het met jou? Goed, en jij? - Het gaat toch goed met me?

Nico, val alsjeblieft niet. - Ik ga niet vallen.
En als ik dat deed, vraag ik me af of iemand me hier zou vinden. Maak je een geintje? Lester zou een schoonmaakploeg daar hebben in, maximaal tien minuten.. Omdat een dode koerier slecht is voor de zaken. Ik klonk net als hem, toch? Ik zie je later, stommeling. Ik mis je. Geef me een uur. Ik heb nog één adres te gaan. En daar ben ik al te laat voor. Ik ga nergens heen.

Client DR.Simon: Je koerier is niet komen opdagen, wat is er aan de hand?


Dozer, Ik heb zicht nodig op een van mijn koeriers.
Hoog in de lucht.

Hallo. - Piper, Steve hier, Gwen's man.
Je deed dat ,red de neushoorn, ding voor ons een aantal jaar geleden. Ja, dat was een geweldig feest. Wat kan ik voor je doen? We... We willen een uitstapje maken buiten de stadsgrenzen. Ik hoorde dat je misschien iets weet daarvoor. Iets om ons langs de controleposten te krijgen. Dat feestje kost je $300.000. Geregeld. - Oké, geweldig. We houden contact.

Piper Griffin: Boeking voor een feest voor twee.


Drie flatgebouwen in Van Nuys werden vandaag afgesloten
nadat een aantal bewoners hun dagelijkse viruscontrole niet hadden doorstaan. Een woordvoerder van de gezondheidsdienst gaf een reactie op de uitbraak, met de waarschuwing dat de afdeling momenteel volledig overspoeld word door werkdruk en herinnerd de burgers eraan dat COVID via de lucht verspreid wordt. niemand mag zijn huis verlaten om wat voor reden dan ook.

Ik heb zicht op het doel. Herhaal, ik heb zicht op het doel.


Lester: Kiekeboe.
Ik zie je.

Verdomme.


Stop. Laat ons je handen zien. - Ho, ik ben immuun.
Op de grond liggen nu. - Ik ben immuun. Hij heeft een bandje. Hij is immuun. Laat hem door. Wow. Menen jullie dat nu. Jullie moeten echt aan je sociale vaardigheden werken. Niet rondhangen. - Het spijt me. Hou ik de rij op? Doorlopen, jij gemeentelijke tuig. - Hou jij je masker maar op. Zet dat masker maar niet af. Adam W. hier. Vandaag, wil ik al onze immuun werkers een compliment geven.

Jullie mythische wezens, jullie legendes.
De gemeentelijken leven alleen. Totaal geïsoleerd Over sociale afstand gesproken En de tijd dat ze daar zijn, worden ze bedekt met COVID. Het zit in hun haar, hun kleren. En zoals iemand tegen me zei, die shit blijft hangen.

Ze kunnen niet in de buurt van vrienden of familie komen,
omdat ze hen ziek kunnen maken. Onthoud dat de volgende keer als je naar zo'n gele armband verlangt.

Gemaakt, zo goed als nieuw


Dankjewel, Mrs. Griffin.


Ik heb weer met mijn maat in Big Sur gesproken.
Hij zegt dat ze al zes maanden geen uitbraak meer hebben gehad. Konden we de stad maar uit. Ik ben nog steeds op zoek naar zwarte markt pasjes. Nog geen succes, maar zodra we die hebben, ga ik drie weken in quarantaine en dan zijn we weg. Je hebt tenminste je vervoersmiddel terug. Meer leveringen per dag betekent meer geld om te sparen. Wie had gedacht dat Lester's Gets goed is in het regelen van dingen? Hij stelt niet teleur. Morgen rijden Nico en Cielito weer.

Ik kan nog steeds niet geloven dat je die stomme motor, Cielito noemt.
Ik weet het, geweldig, toch? - Nee. Daar is ze dan. - Je enige ware liefde. Hier, bekijk dit eens. Je tuin is niet dood. - Geef het de tijd. God, ik zweer het, al wat ik doe voor deze dingen is ze liefhebben en koesteren en alles wat ze doen is sterven. We zouden ze met ons mee moeten nemen als we vertrekken. Lita heeft groene vingers. We geven Lita haar eigen huis, trouwens.

Doen we dat? - Ja.
Ik denk dat we een hoop verloren tijd hebben in te halen, en we willen geen begeleider, of wel? Ik zal haar zeggen, dat je dat zei. Zeg haar niet dat ik dat gezegd heb. - Dat doe ik wel. Je weet dat ik doodsbang voor haar ben. Dat is waarom ik het haar vertel.

Geef de hoop op.


Gevonden.
Jongens. Ik ben het, May. Dit is May zingt de Blues. Ik ben een zangeresliedjesschrijver die zich de goede oude tijd nog herinnert toen we nog met zijn allen naar muziek konden luisteren. Je kunt ieder verzoek doen. en je kunt op leuk klikken als het je bevalt wat je hoort misschien zelfs abonneren. Wat gaan we nu doen? Laten we de stemming wat opvrolijken. Vanilla Ice? Nee, dat is de verkeerde stream, maatje. MD0239 - Ik herinner me dat je een geweldige cover van 'American Pie' speelde.

MD0239 - Jouw liedjes hielpen me door een paar moeilijke dagen toen ik in het leger zat.


MD0239 - En de moeilijke dagen... nu.
Nou, MD... deze is voor jou en de jongens. Neem diep adem, alles zal goed komen. Laat je angsten achter op het slagveld. Vind je kracht en laat het je leiden. Neem diep adem, alles zal goed komen. Eén stap terug, Twee stappen vooruit.

En je hartslag wordt sterker.
Een stap terug, twee stappen vooruit... Zou graag willen dat ze wat klassiekers zou zingen. Waar zou je graag naar willen luisteren? Misschien Ceila Cruz. "Life is a Carnaval" Dat is het enige nummer, wat deze botten kan laten bewegen. Dat zie ik, ja. Kom hier. Ik zal het voordoen.

Hier houd ik van.
Het zit nog steeds in je. Dat zie ik wel. Lita, hoe heet dat nummer wat je altijd voor mijn moeder zong? Ik kan me de naam niet meer herinneren. Ik weet alleen nog dat het fantastisch klonk.

Een speciale levering voor Miss Garcia.
He, vreemdeling.

UV sanering voltooit.
Pakket is succesvol voorbereid.

"Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw...
maar die kan ik niet krijgen in deze verknipte wereld, dus hier wat potloden voor je." Die hebt je gestolen, Nicholas James. Hoezo heb ik ze gestolen? Er is niemand in de buurt. Ze liggen daar maar, maar als je ze niet wilt... Nee. Geef me, geef me, alsjeblieft. Oké, ik doe ze erin. UV sanering voltooid. Mijn God. Ik kan je nu wel zoenen.

Ja, nou, ooit.
Tegen de tijd dat ik Achtenzeventig ben en jij dan... Vierentachtig, zouden we genoeg gespaard moeten hebben... Hou je mond. - om pasjes te kunnen kopen en weg te gaan. Dat meen ik. Dat is een droom van me. Verdomme, Lester belt me. Ik ga hem toevoegen. Wat is er, baas? Wat ben je in godsnaam aan het doen? Moet je niet ergens zijn? Zoals een levering met hoge prioriteit aan de westkant? Ik ben er mee bezig. Doe de groeten aan Sara.

Hey, Lester.
Stop met het afleiden van mijn beste koerier. Wacht. Zei je net, "beste koerier"? Dat was een verspreking. En nu wegwezen.

Je hebt hem gehoord.
Ik moet gaan. - Ja. Bel je vanavond? Ik weet het niet. Ik moet in drukke schema kijken, maar ik denk dat dat wel gaat.

Gebruiker MD0329 heeft $100 gedoneerd.


MayDay91 - MD0239, bedankt voor je donatie.
MD0239 - bedankt voor het liedje, vond het erg mooi. MayDay91 - Hoe lang ben je in Afghanistan geweest? MD0239 - Te lang. MayDay91 - Wil je erover praten?

MayDay91- Videobellen?
MD0239 - Ik ben zeker niet fotogeniek. Nou, riemen vast. Want, ik ga je bellen. MayDay91- Nou, riemen vast. Want, ik ga je bellen.

Het is Dozer. Net als een bulldozer? zoals Michael Dozer. He, Michael. Ik ben May. Het is leuk je te ontmoeten. Ik weet dat je May bent. Mist je het, Dozer, hoe de dingen waren? Ik was al in Lockdown voordat het al gebruikt werd. Hoe komt dat? Toen ik terugkwam uit de oorlog, wilden de mensen er niet over praten.

Je bent een veteraan in een rolstoel, mensen zijn...
Ze zien je, en kijken direct weer op hun telefoon. Ze willen dat niet zien. Op een gegeven moment, ben ik gewoon gestopt met... ...naar buiten te gaan. Hoe lang al? Het is... Het is bijna zes jaar. Wauw. Je bent een pro in lockdowns. Dit moet een makkie zijn voor jou. Ik weet niet of het een peulenschil is, voor niemand, maar...

Het hebben van Max... Ik bedoel, Max hier is mijn ogen en oren.
He, Max. Is het zo erg als het lijkt daarbuiten? Het is erger. Het is veel erger. Maar het betaalt de rekeningen. Drieduizend dollar. Het had net zo goed drie miljoen kunnen zijn. Wat is er aan de hand met je vanavond? Je ziet eruit alsof je je laatste vriend kwijt bent. Hoe zou je het vinden om naar... Ik voel me alsof Ik in het theater ben. Ja, je moet een beetje scheelkijken, maar, ik bedoel, het is eigenlijk zoals Mann's Chinees hier.

Dat was mijn favoriet.
Je weet dat ik daar altijd heen ging elke vrijdag voor de matinees, toch? Denk je dat we er misschien waren voor dezelfde voorstellingen? Ik herinner me dat ik een heel lekker meisje zag. Waar ik niet mee durfde te praten. Je zit vol met onzin. Waar heb je die projector gehaald? Een uit het oude kantoor. Je hebt die plek echt leeggehaald, he? Er is niets meer over. Alles is hier. Ik zou een advocatenkantoor kunnen maken van mijn huis. Ik heb papier, paperclips, ordners, markeerstiften, een perforator.

Ik heb een fax machine. - Een fax machine?
Ja, mijn moeder zou trots zijn. Ze zei altijd dat ik uiteindelijk de tent zou runnen. Zie je dat? Eigenlijk.., nu je het zegt, zou je tegen de man vooraan willen zeggen, dat hij zijn hoed afdoet? Deze man hier? Is dat beter? Hey, Lita, wil je met ons mee kijken? Gaat het, Lita? Ben je in orde?

Ik voel me niet goed.
Ga terug naar je kamer en Ik zal je medicijnen brengen, oké?

Is ze ziek?


Blijf in jullie huizen. We zijn hier om te helpen.
Blijft u alstublieft in uw huizen. Uw veiligheid is onze prioriteit. Als u probeert uw huis te verlaten, wordt u ter plekke neergeschoten.

Blijft u alstublieft in uw huizen.
Wat doe jij hier? - Wie vraagt dat? Ik ben Emmett D. Harland, Departement van Sanitaire voorzieningen.

Sara, wat is er aan de hand?
Ik ben vandaag uit een Q-zone gekomen. Ik ben clean. Wat ga je doen? Geef je gewoon over. Ga bij me vandaan. DOS is ter plaatse. We stoppen ermee. Op weg naar de volgende oproep. Over.

Afdeling van sanitaire voorzieningen, doe open.


Beuk maar in, jongens.
Jongens... Dit is het verkeerde appartement. Ik zei 3-2, 32. Kun je lezen? Departement van Sanitaire voorzieningen. Ze komen voor Alice. Beuk maar in. Mrs. Grant. Alice en William Grant? Dit is de afdeling sanitaire voorzieningen. Door de macht die mij is verleend door de stad Los Angeles, hou ik u hierbij aan onder de verordening 312 voor onmiddellijk transport naar de Q-zone.

Sara, ik ben het.
Sara, doe die deur niet open. Doe die deur niet open. Ik kom er nu aan. Alsjeblieft! Alsjeblieft, help me. Nico, schiet alsjeblieft op. Stop, nee alsjeblieft... Iemand, help me, alsjeblieft. Iemand, help me. Ga van me af.

Ik weet dat je daar binnen bent.


Hallo.
Bent u Ms. Garcia? Het spijt me vreselijk u te moeten mededelen dat er een uitbraak is geweest van ziekte in dit gebouw, inclusief je arme buurman. Heb je ooit je appartement verlaten? Misschien een glas wijn met Mrs. Grant? Een beetje roddelen? Een beetje praten? De lockdown verbreken? Nee, we volgen de regels hier. Je zal niet geloven hoe vaak ik dat antwoord krijg.

En voor je het weer ben ik weer terug op dezelfde adres.
Dat is... Ja, weet je, het is... Ongehoorzaamheid verspreidt zich als een tornado.

Nou, vergeet niet je Temperatuurcheck in de ochtend.
En onthoud, blijf veilig, gezond en ontsmet.

Nee, je moet bij me uit de buurt blijven.
Alsjeblieft, laat me je gewoon helpen, oké?

Voor zover we weten, is het gewoon een verkoudheid, Lita.
Nee, Sara, blijf bij me weg.

Ik ben er net. Hoe is het met haar?
Ze is niet goed. Ze heeft koorts. Verdomme.

Temperatuur test is om 9:00 uur, Nico.
Oké. Ze zullen ons beiden pakken. Dat weet je, toch? Ze nemen haar en mij mee. Sara... Niemand neemt je van me af.

Ze heeft me nodig. Je moet gaan, oké? Het is hier niet veilig.
Ja, natuurlijk. Ik ga nergens heen. Dankje wel.

Verbreken je de avondklok? - Jezus.


Ik moet Harland spreken.
Is dat zo? - Ja. Hij heeft die passen die we nodig hebben.

Dus mag ik gaan?
Weet je, elke keer als je die deur opent, riskeer je dat je binnenlaat wat daarbuiten is

Ja, ik weet het. Ik weet ook dat het de enige manier is
waarop we een dak boven ons hoofd houden. Dat zijn jouw woorden. Niet de mijne. Piper, denk je dat ik daarheen wil gaan? Ik denk dat je ervan houdt.

En alleen omdat je die armband draagt, maakt het nog niet waar.
Dus wees een brave jongen en verbrand die strakke kleine outfit van jou

voordat je terugkomt in het huis.


Nico?


Ik ben hier.
Ze slaapt. Ze heeft rust nodig.

Het is alsof ik je kan voelen door deze deur.


Weet je nog toen we elkaar voor het eerst ontmoetten,
en je schreeuwde tegen me in het Spaans? Ik kan me dat niet herinneren. Ik geef Lester's handschrift de schuld. Er stond 31, maar ik las het als 37, en ik kwam bonzen op je deur als een idioot.

Vraag je je wel eens af wat er gebeurd zou zijn als je op de deur van een ander meisje had geklopt?


Ik klop op honderd deuren per dag.


Maar ik heb nog nooit iemand ontmoet zoals jij.
Ik ben echt blij dat Lester dat adres verprutst heeft.

Ja, ik ook.


Mam.
Waarom ben je nog wakker? Ik hoorde stemmen. Ging papa weg? Ja, hij moest even weg, maar hij komt wel terug. Hij zou dat niet moeten doen. Het is niet veilig. Ik weet het. Maar soms moeten we dingen doen die we niet willen om te overleven.

Mam...
Heb je ooit gewenst dat ik anders was? Wat? Nee, liefje. Wat bedoel je? Ellie zei dat met jouw immuniteit, is 50% kans was, Dat ik dat ook zou zijn. liefje. - Maar dat ben ik niet. In plaats daarvan, ben ik nog zwakker dan een normaal persoon. Je bent niet zwak. Maar als ik niet zo was, zou je naar plaatsen kunnen gaan. Je zou je geen zorgen over mij hoeven te maken.

En waarom zou ik ergens heen willen gaan als jij niet bij me kan zijn?


Luister naar me.
Jij bent perfect. Absoluut perfect. En ik zou niets aan je veranderen.

En je vader ook niet.


Daar is ze.
baby. Bevalt het wat je ziet? Kom hier Kom hier. Is het het risico waard om mij op te zoeken? Daar komen we nog wel achter.

Wat wil je?
Weet je wat ik echt wil?

Ik wil dit niet.
En dat wil ik niet. Haal dit uit de weg.

ik wil jou.


Het is tijd voor onze temperatuur test, oké?
Oké. Ik ga eerst? Viruscontrole bezig. Vier, drie, twee, één. Geen virus gedetecteerd. Nog een fijne dag. Ben je er klaar voor, Lita. Viruscontrole bezig. Vier, drie, twee, één. Viruscontrole is mislukt.

Er is koorts bij u geconstateerd.
De gewapende bewakers zullen zo arriveren. U mag niet proberen uw huis te verlaten of u zult worden aangehouden. Probeer niet de strijd aan te gaan met gewapende bewakers. Omkopingen worden niet geaccepteerd. Jouw welzijn is onze grootste prioriteit. - Het komt allemaal goed. Uw naleving is verplicht en wordt gewaardeerd. Sara? Ze komen. Nee, dat kunnen ze niet. Je bent niet ziek.

Je weet hoe dit werkt, Nico. Als zij ziek is, ben ik ziek.
Naar de hel met de regels, Sara. Laten we nu gewoon gaan. Nico, ik ga niet weg bij Lita.

Het komt goed.
Het komt goed met je. Sara, ik laat je niet opgeven. We komen hier nooit weg.

Ik moet je laten gaan, Nico.


Zeg me alsjeblieft gedag.
Dat zeg ik niet, Sara. Ik zeg dat niet. Zeg alsjeblieft gedag tegen me. - Dat zeg ik niet. Ik ga vandaag de immuniteitspasjes halen. Vandaag. Hoe? Ik bedenk wel iets. Ik kom terug, oké? Ik kom terug voor jou. - Oké.

Beantwoord de telefoon.
Lester, ik heb nu twee immuniteitspasjes nodig. Wat? Denk je dat als ik een voorraadje immuniteitsboeien had liggen, Zou ik dan nog steeds in dit stinkhol wonen? Lester, alsjeblieft. Ze komen voor Sara. Ik moet haar daar weg halen. Dit gebeurt er als je verliefd wordt op een nietsnut. Ik kan je niet helpen. Dit gebouw staat onder volledige quarantaine. Ik heb alleen een aanwijzing nodig. Geef me gewoon iets. Die pakjes die je hebt afgeleverd aan de kant van de Griffins...

Neem je me in de maling?
Heb ik ze verhandeld en je hebt het me niet verteld? Nico, luister, je hebt dit niet van mij gehoord. Die klootzak is mijn grootste klant maar hij is ook een man waar je geen ruzie mee wilt hebben. Armbanden zijn 150.000 per stuk. Als je maar genoeg geld hebt om het te betalen. - Ik regel het wel. Lockdown is verplicht. Niet-naleving word beantwoord met ernstige...

Verdomme, jongen.


Meneer Nico.


Hoe was het bij Harland?
Gek. De pasjes voor Steve en Gwen zijn klaar. Weet je zeker dat we ze kunnen vertrouwen? Iedereen in mijn netwerk is betrouwbaar. Dat is niet waar ik me zorgen over maak. Wat bedoel je daarmee? Een koerier is hier. Zegt dat hij met u moet spreken, Mr Griffin. Koerier? Dank je, Marie. Ja, Nico? Mr. Griffin? Wat wil je? Ik zou dit normaal nooit doen, maar het is een noodgeval.

Ik heb twee van deze nodig. Ik heb gehoord dat jij me misschien kunt helpen.


Mr. Griffin?
Ik weet niet wat ik je moet zeggen, jongen. Ik kan die net zomin krijgen als iemand anders. Kijk, Mr. Griffin, Ik heb 13 duizend. Ik weet dat het lang niet genoeg is, maar het is alles wat ik...

Hoe weet hij van ons?
Ik weet het niet. Tegen wie heb jij je mond voorbij gepraat? Tegen niemand. Waarom vraag je het niet aan je netwerk, omdat het zo "betrouwbaar" is? Moet ik je eraan herinneren wat er met ons gebeurt. - Nee. Als mensen erachter komen wat we aan het doen zijn? We gaan naar de gevangenis, of nog erger... - Dat hoeft niet. Ik weet het. ...worden we in de Q-zone gegooid. - Echt? En wat gebeurt er dan met Emma? Piper, ik zei dat hij weg moet gaan. Wat wil je nog meer dat ik doe? Ik zou willen weten hoe hij van ons weet.

Waarom doe jij het niet? Waarom zoek jij het niet uit?
Ik ben het zo zat om jouw troep op te ruimen. Nico? - Mrs. Griffin? Ik denk dat mijn man gewoon extra voorzichtig is, maar ik denk dat ik je kan helpen. Dankjewel, Mrs. Griffin. Luister, wie heeft je over ons verteld?

Niemand heeft het me verteld.
Ik kon nergens heen, dus kwam ik hier. Ik dacht dat jullie connecties hadden.

Luister, we hebben niet wat je zoekt,
maar, ik ken iemand die dat wel heeft. Marie. Kan ik je geven wat ik heb? Het is niet veel.

Ik heb je geld niet nodig.
UV sanering geactiveerd. Mevr. Griffin, u heeft geen idee hoeveel dit betekent. Dank je, en je redt een leven.

Het is nog niet klaar.
Ik heb een aanwijzing. Ik ben er nu heen. Hoe is het met Lita? Het gaat niet goed met haar. Er staan gewapende bewakers voor mijn deur. Probeer niet je huis te verlaten. Ik bel je als ik de pasjes heb. Wees er klaar voor, oké? Oké.

Sara.
Ik ben hier. Je lijkt zoveel op je moeder.

Ze was de sterkste vrouw die ik kende.


Maar ze was niet zo sterk als jij.
Die jongen houd van je. Je bent nog nooit samen geweest met hem. En toch houd hij van je. Hij houd veel van je.

Ik hou van je.
Vaarwel mijn Lita.

Hallo?


Hallo?


Het is als La Scala in Milaan.
In dit land... ...denken veel mensen dat Puccini een paddenstoel is. Wil je een sigaret? Nee, ik rook niet. Weet je wat ik zo leuk vind aan roken? Het is fijn om te weten dat iets je nog steeds kan doden.

Er kwam een vogeltje aangevlogen, landde op mijn schouder,
fluisterde in mijn oor dat je twee passen nodig hebt. Ja. Volg mij.

Maak je geen zorgen, ik ben een gewone jongen zoals jij die probeert te leven.


Je bent een immuun, toch?
Dus ik neem aan dat deze pasjes, niet voor jou zijn? Nee, de oma van mijn meisje werd ziek. Laten we beginnen met het meisje. Leeftijd? Zesentwintig. Haar volledige naam en sociale gegevens, alstublieft?

Ik heb een naam nodig...
...omdat ik deze passen moet programmeren. Volg je me? Sara. Ik heb haar volledige naam nodig. Ik snap het. Je moet voorzichtig zijn en je moet slim zijn, vooral deze dagen, ik weet het. Ik heb deze ontmoeting niet geregeld. Dat heb jij gedaan. En ik zit hier verdomde mijn tijd te verspillen. Als je me niet vertrouwt, ga dan weg. Nee. Het is goed. Je vind het goed? Weet je, we hebben een beetje geluk omdat we alle twee immuun zijn.

Ik geef je mijn woord.
En ik wil het graag ondersteunen... op de ouderwetse manier. Wat denk je ervan?

Mooi.
Voelt goed, nietwaar? Het is als een jeugdherinnering. Een hap uit oma's koekjes. Dus ik heb de naam van het meisje nodig, en ik heb de naam nodig van degene die van deze ontmoeting weet. Begrijp je het? En ik kan zoveel gaten in je prikken als ik wil.

Kom op. Naar binnen.


Ga op de grond liggen.


Kom op.


Hoe heet je, soldaat? - Nico.
Nico, ik ben Boomer. - Waarom help je me eigenlijk? Ze lokken sukkels als jij hierheen, voor hun dood. Vandaag, trek ik een grens. Ik mag je, bro. Een lijk hier beneden doet het hele gebouw stinken. Als je die geur eenmaal in je neusgaten hebt, blijft hij hangen. Je kunt het niet uitblazen. Ik heb er genoeg van, man. Niet meer. Hierheen. - Verdomme.

Wat doe je?
Ik blijf. Ga naar beneden. Dat brengt je terug naar de liften. Blijf veilig, pelgrim. Ik duim voor je. Kom op.

Hoe moeilijk kan het zijn, jongens?


Neem de telefoon op. Beantwoord de telefoon.
Beantwoord de telefoon... Lester's Gets. Distributie... - Hou op met die onzin. Waar is hij? Over wie hebben we het? Je koerier, Nico. Hij kwam hier bij mij thuis en hij beschuldigde mij van het verkopen van zwarte markt pasjes.

Hij werkt vandaag niet.
Hou me niet voor de gek, Lester. Ik weet dat je daar zit en kijkt hoe de jongens de hele dag rondrijden als ratten in een doolhof. Geef mijn zijn gps of ik ga met mijn zaken ergens anders heen.

Het lijkt erop dat hij zijn gps uit heeft gezet.
Ik laat je weten wanneer die weer online is. Ja doet dat. Dus? Hij is van de riem af. Waar betalen we Harland dan voor? Hij kan dit maar beter onder controle krijgen. Ja. Het was prepandemie, en ik ontmoette een platenbaas online, hij zag een van mijn YouTube-video's, en hij nodigde me hier uit, en hij vertelde me, dat ik een grote ster kon worden En toen begon deze zooi, en nu zit ik hier vast.

De platendeal die ik nooit kreeg, was ineens weg.
Het zou nooit gebeuren. Hij blijft er steeds omheen draaien alsof op een of andere manier dingen ineens weer anders zullen zijn, of dat de dingen blijven zoals ze waren, maar... Ik weet gewoon dat niets ooit meer hetzelfde zal zijn. En ik ben eenzaam, weet je? Dit is een leuk en makkelijk gesprek. Begrijp je wat ik bedoel? Ik weet niet waarom ik je dit allemaal vertel. William: Ik moet je ontmoeten, vanavond.

Wat is er aan de hand?
Ben je in orde? iets aan de hand? - Niets. William: Bel me. William - Waarom geef je geen antwoord? Is het die jongen? Dat nette pak waar je me over vertelde? Ga je me redden, Dozer? Ik weet niet of je een grapje maakt of niet. Moet je gered worden? Want dan kom ik daarheen. - Nee, het is oké. Als je het zegt, zal het wel goed zijn. Nee, ik regel het wel.

Weet je het zeker? - Ik ga het regelen.


Wat is er?
Ze is dood.

Zeg me dat je de pasjes hebt.


Heb ik niet.
Ik heb de pasjes niet.

Het is oké.
Ik weet nu waar ik ze kan krijgen Maar als ze komen, moet je je verstoppen. Oké? Ze mogen je niet vinden. Je doet wat je moet doen, maar... Je moet tijd voor me winnen. Oké. Het spijt me. Ik hou van je. Ik ook van jou.

De avondklok is nu van kracht.
Dagwerkers moeten nu naar huis. De avondklok is nu van kracht. Alle essentiële werknemers moeten nu naar huis terugkeren.

Ik moet je vanavond zien.
Nee, we zijn klaar, oké? Ga je nu lastig doen? Je maakt me gek. Laat me alsjeblieft langskomen. We hoeven niets te doen. Ik moet gewoon praten. Er valt over niets te praten. Wat onze regeling ook is, het is voorbij. May, kom op, doe dit niet. Ik heb opnames. Ik heb opnames van jou waarop je zwarte markt immuniteitspasjes belooft.

Je nam me op?
Het was gewoon een kleine levensverzekering. Je dumpt me via de telefoon. William, laat me met rust. Of het wordt viraal. Oké?

Bitch.


Wat krijgen we nou?
Ga je weer weg? Wat doe je? Ik weet van je vriendin. En dan? Denk je dat ik erom geef dat je iemand naait? Nee, dit gaat over Emma, onze dochter. Welke kans heeft ze als ze ziek word? Ik weet het niet, Piper. Welke kans heeft iemand van ons die het krijgt? Ik wil dat je weg gaat. Geef mij het pistool.

Piper, Ik heb hier geen tijd voor.
Je liet haar het opnemen? Jij domme lul. Geef me het pistool, laat mij de rotzooi opruimen. Wil je dat ik het opruim? Geef me het pistool. Ik wil je weg hebben. Wat ga je doen? Ga je me neerschieten? Ga weg.

Hallo.
Dit is Piper Griffin. Ik geloof dat je mijn man kent. Ik denk dat we elkaar misschien kunnen helpen.

William is op weg naar jou.
Ik stel voor dat je er niet bent als hij aankomt.

Dank je wel.


Nee.
Nee, Nico.

Hallo.
Dit is Lester van Lester's Gets. We zijn één grote, gelukkige familie. Ja, ik weet wie je bent. Het is Piper. Wat kan ik voor je doen? Ja, je man belde me eerder vandaag op zoek naar een van mijn koeriers. Ja, heb je hem gevonden? Ik geloof het wel. Het punt is... Ik denk dat hij... in je huis is.

Blijf in jullie huizen.
Herhaal, blijf in jullie huizen.

Als u uw huis probeert te verlaten, wordt u ter plekke neergeschoten.


Als u probeert uw huis te verlaten,
Zult u met dodelijk geweld worden aangepakt.

Help ons u te beschermen. Blijf alstublieft in uw huizen.


Ik wil dat je opstaat en naar de badkamer gaat.
Wat is er aan de hand? - Kom op, schatje.

Zet dit op.
Wat is er aan de hand?

Probeer niet om je huis te verlaten.
Afdeling sanitaire voorzieningen. Doe open. Waar is dat meisje? Denk je dat je je kunt verstoppen? Ik zal je vinden. Bingo. Oma gevonden. Pak de heks en label haar. Waar ben je? Waar in godsnaam is dat kleine eendje? Blijf in jullie huizen. Herhaal, blijf in jullie huizen.

Mijn koninkrijk voor een biertje.


Niets.


Rozen zijn rood...
viooltjes zijn blauw... je denkt dat je je kunt verstoppen... maar ik zal je vinden.

De lockdown is nog steeds van kracht.
Het departement van sanitaire voorzieningen zal de geïnfecteerde herplaatsen.

help me hier even mee.
Ben je in orde, Bobby?

Haal haar hier dan weg.


We hebben één dode, één voortvluchtig. Over.


Hoe durf je in mijn huis te komen.
Ik ben hier niet om iemand pijn te doen. Je hebt het leven van mijn dochter al in gevaar gebracht door hierbinnen te komen. Ik kwam hier voor hulp, en je probeerde me te laten vermoorden. Ik had gewoon informatie nodig omdat ik niet kan toestaan dat iemand weet wat we hier doen. Niemand weet het, en niemand zal het weten. Mrs. Griffin, ik snap dat je probeert je dochter te beschermen. Dat snap ik. Ik probeer de enige persoon in mijn leven te redden die nog belangrijk voor me is.

Ik kan hier niet weg zonder die pas.


Alsjeblieft
Alsjeblieft help me.

Bovenste plank.
Kom op, pak het.

Maak het open.
Zorg maar dat ik hier geen spijt van krijg. Dit gebouw is afgekeurd. De veiligste plek is je eigen huis. Departement van Sanitaire voor insluiting waarop je kunt vertrouwen.

Blijf bij de truck.
Wat is haar naam? Ik ga ervan uit dat het een meisje is. Sara Mia Garcia. En nu? Nu wachten we.

Blijf in jullie huizen. We zijn hier om te helpen.
Als u denkt dat uw buurman zich niet houdt aan verplichte lockdown, bel ons dan.

Weet je al waar je heen gaat?
Ver weg van hier. We proberen allemaal degene te beschermen van wie we houden.

Dankje wel.
Wees voorzichtig.

Verdomme.
Jongens wacht even. Stop. Zeg dat ze stoppen. Het meisje heeft een hazmat pak. Beveilig al het personeel, het meisje is vermomd. Over.

Weet je zeker dat het goed is als ik meega?
Het is goed, natuurlijk. Ik zie je snel. - Zorg dat je veilig hierheen komt.

Oké.


Verdomme.
Godverdomme Kom op. Kom uit de auto, May. Wil je spelen? Laat me alsjeblieft met rust. - Wat? Wil je spelen? Laten we spelen. Laten we spelen, kom eruit. Kom uit de auto of ik vermoord je. Dacht je dat je me gewoon ging verlaten? Ik sleep je aan je nek naar buiten. Eruit.

Eruit.
Ik trek je er zo doorheen. Eruit.

Tango is uitgeschakeld.
Weinig brandstof meer. Keer terug. We gaan. We gaan naar huis.

Goed geprobeerd.
Trek dit uit. Haal het eraf. Ontspan, adem het in. Adem het in.

Je snapt het niet, hè?


Je bent niet dom.
Geen symptomen... na opgesloten te zijn met je besmettelijke oma.

Je zou nu je longen aan het ophoesten zijn,
en dat maakt je immuun.

Als dat waar is, laat me dan gaan.
Het spijt me zo. Zo werkt het niet. Pak haar.

Nee.


Nou, ze heeft echt uw gelijkenis.
Talentvol meisje. Wie ben jij? Voordat de hel losbarst... Ik bestuurde vuilniswagens voor de Sanitaire Dienst.

Toen mijn superieuren ineens...
...begonnen te sterven. En toen op een dag, leidde ik de hele afdeling. Kijk eens aan. Vier azen. Het heet de Idioot. Kijk. Gebeurt eens in je leven. Emmett D. Harland, ooit een nederige vuilnisman, is nu de dunne lijn tussen de dood...

en een ellendig bestaan.
Hoe zit het met jezelf? Wat deed jij voor de val? Ik was een jurist. Ik was bezig met mijn rechtenstudie. Nou, ik denk dat het niet voor iedereen werkte. Dat is jouw probleem, Nico. Je lijkt niet te begrijpen hoe goed... wij immuniteiten het hebben.

Slechts een handjevol van ons, zoals jij en ik, mogen rondlopen zoals we willen.


Wil je een nieuwe auto? Ga gewoon naar de dealer en rijdt ermee weg.
Ga naar een huis in de heuvels en neem het gewoon over. We zijn onaantastbaar. Zie je, sinds we immuun zijn... zijn we niet menselijk meer. Wij zijn goden. En hoe gebruik je je goddelijke kracht? Je rent rond en je probeert een exemplaar te redden dat zeker zal sterven.

Wat is er mis met jou?
Je kunt de hele wereld hebben. Waar is Sara? Sara, Ik heb geen idee. Ze is nu al halverwege naar de Q-zone, denk ik. Het spijt me. Je zal haar niet vergezellen.

Het is fijn om te weten dat er nog iets is dat je nog steeds kan doden.


Neem de telefoon op. Beantwoord de telefoon.
Antwoord de... - Nico? Ik heb iets dat ik je moet vertellen. Je hebt de Griffins verteld dat ik bij hun thuis was. Ik ben je iets schuldig. Het spijt me, man. Er is een sanitaire transport op weg naar de Q-zone. Ik moet het vinden. Dat zal niet makkelijk zijn. Ik heb een ID, 0715-GLS.

Ik denk dat ik iemand ken die kan helpen.


Ik heb elke route al uitgestippeld van Sara's huis naar de zone.
We moeten raster voor raster zoeken. Begrepen

Blijf naar het zuidoosten gaan. We zien niets achter je.


Wacht even.
Ja, 0715-GLS. De truck gaat richting het zuiden op Western. Ik herhaal, naar het zuiden op Western.

We hebben visuele bevestiging. Het doelwit gaat richting...
Naar het oosten op 8th. We hebben ze. We hebben haar gevonden. Ze gaat naar het oosten op 8th, net voorbij Western. Ze zijn bijna in de zone, dus je moet opschieten. Dat heb ik begrepen. Je gaat het niet halen, man. Schiet op.

Je bent gearriveerd bij Q-zone Alpha.
Welkom bij Q-zone Alpha. Je moet alle aanwijzingen opvolgen. Alle instructies zijn verplicht. Voorbereiden voor onmiddellijke verwerking. Ga naar de wachtruimte voor ontsmetting.

Laten we gaan.
Help me.

Vertrouw me gewoon, oké? - Ik vertrouw je.
Op je knieën. Op je knieën, nu. Op je knieën. Doe haar geen pijn. Ze is immuun. Ze is immuun. Scan de armband. Scan hem. Ze heeft een armband.

Voer de ID in.


Ze is immuun.
ID klopt. Ze is in orde.

Het is oké.
Ik ben zoals jij.

Lester, het is Nico.
We hebben haar. We gaan hier weg.

We gaan naar huis.


Ze is verslaafd aan Instagram.
Alsof het een infuus is. Het gaat allemaal om het geld Je zou zeggen dat ze niet lelijk is Ze kan nauwelijks... Lester. Ik hoop dat dit je goed vindt, man. Sara zegt hallo. Het is drie maanden geleden. Het voelt als drie jaar. En de lucht hier... je zou het niet geloven.

Ik kan weer ademen.
Ik wil je bedanken omdat je ons hebt geholpen eruit te komen. En voor het helpen van een kind dat alles verloor om een doel te vinden. Ik realiseer me nu dat we niet alleen pakjes bezorgden. We leverden hoop. Micheal Dozer- Wat dacht je van een bezoekje aan het strand? Harland en Griffin verkochten naar verluidt illegale immuniteitsarmbanden... aan rijke kopers aan de Westzijde. Het is met verbazing bekendgemaakt, dat Griffin zijn vrouw en een populaire online streamer, bewijs hadden van de misdaden, wat ze door samen te werken openbaar konden maken.

Mam?
Ja? Waar is Marie? Ze ging naar huis, naar haar familie.

Dat is goed.


Ik hoop dat we op een dag onze deuren kunnen openen,
naar buiten kunnen lopen, en de dingen weer kunnen doen, waar we van houden.

Man, ik heb de oceaan gemist. Dit is ongelooflijk.


Ik weet niet hoeveel pakjes we samen hebben bezorgd,
Maar nu stuur ik jou er een. Wat je ook besluit te doen met wat erin zit... ...beloof me een ding. Geef nooit op.

Songbird is a 2020 American dystopian science fiction thriller film based on the COVID-19 pandemic. It is directed by Adam Mason, who wrote the screenplay with Simon Boyes, and produced by Michael Bay, Adam Goodman, Andrew Sugerman, and Eben Davidson. The film stars KJ Apa, Sofia Carson, Craig Robinson, Bradley Whitford, Peter Stormare, Alexandra Daddario, Paul Walter Hauser, and Demi Moore.

The project was announced in May 2020, with screenwriters Adam Mason and Simon Boyes having come up with the idea in March, shortly after the pandemic stopped all film production. The cast joined in June, and filming took place around Los Angeles over July and August. It was the first film to have production following the shutdown.

Songbird was released through premium video on demand on December 11, 2020, by STX Films. It was overwhelmingly panned by critics, who considered the film fear-mongering propaganda and said it did not take advantage of its premise, although Stormare’s performance was praised by some.

You might like

Hide picture
deathbox